{$excerpt:n}

AEG

Paleis 11 stand 406

Bedien je oven vanuit de zetel

Na de geconnecteerde kookplaat, lanceert AEG nu de geconnecteerde stoomoven. De ingebouwde CookView®-camera in het handvat van de oven houdt de gerechten in het oog en stuurt de beelden door naar de My AEG-app op je smartphone of tablet. Zo kan je vanuit je luie zetel de ovenschotel in het oog houden en de temperatuur of bereidingstijd indien nodig aanpassen via de app.

Meer info vind je op www.aeg.be

Bauknecht

Paleis 11 stand 100

Zwart statement

Bauknecht brengt haar W9 Collectie terug op de markt. Nieuw is dat de toestellen dit keer een zwarte coating kregen, inclusief de robuuste handvaten. Daarnaast beschikt de collectie over intuïtieve kleurendisplays en professionele functies.

Meer info vind je op www.bauknecht.be

Blanco

Paleis 11 stand 113

Matzwarte eyecatchers

Het Duitse Blanco lanceert drie nieuwe modellen in satijnmat zwart. Linus is een minimalistische mengkraan met een brede cilindrische basis en een slanke, rechthoekige en hoge uitloop. Linus-S beschikt als extraatje over een uittrekbare sproeikop voor nog meer gebruiksgemak. Als derde in de collectie is er de mengkraan Catris-S Flexo met een flexibele handdouche.

Meer info vind je op www.blanco.be

Èggo

Paleis 11 stand 405

Abracadabra

Met inklapbare werkbladen, ladetafels en kasten met ruiten in zwart getint glas die dienen om het servies in weg te bergen (of net uit te stallen dankzij de binnenverlichting in de kast) probeert èggo ruimte vrij te maken en je keuken te laten groeien naar wens.

Meer info vind je op www.eggo.be

Mobalpa

Paleis 11 stand 311

Keukentrends

Wie de nieuwste trends in de keukensector wil ontdekken, kan daarvoor terecht bij het Franse bedrijf Mobalpa. Op Batibouw lanceren ze vier nieuwe sferen die allemaal vloeiend doorlopen in de woonkamer of zelfs naar buiten toe. Ook grote opbergvolumes en een uitgesproken grafische identiteit kenmerken elk van de vier sferen.

Meer info vind je op www.mobalpa.be

Novy

Paleis 11 stand 107

Minimalistische dampkap

De trend waarbij dampkap en kookplaat in één toestel worden samengebracht, zet zich door. Acht jaar geleden lanceerde de Belgische dampkappenproducent Novy als een van de eerste binnen dit gamma Up_Side. Net als die versie kan nieuwkomer Up gecombineerd worden met Domino-inductiekookplaten. Zo past de afzuigtoren in vijf verschillende kookopstellingen, onder meer in combinatie met inductie, wok en teppanyaki.

Meer info vind je op www.mobalpa.be

Silestone by Cosentino

Paleis 11 stand 118

Wit versus zwart

Aan haar uitgebreide assortiment composietwerkbladen voegt Cosentino nu twee kleuren toe: Eternal Noir en haar tegenhanger, Silken Pearl. Met Eternal Noir speelt de Spaanse producent in op de trend van luxueuze, donkerdere keukens. Het zwarte oppervlak van Eternal Noir wordt doorbroken met sprekende witte en koperen aders, het romig beige van Silken Pearl met zachte witte nerven.

Meer info vind je op www.silestone.com

V-Zug

Paleis 11 stand 517

Vaatwasser op hoogte

Het Zwitserse merk V-ZUG pakt binnen haar gloednieuwe Adora-lijn niet alleen uit met een hedendaags design, maar ook met de OptiLift-technologie. Dankzij OptiLift wordt de onderste lade wanneer je ze uit de machine trekt, opgetild tot op heuphoogte. Dat maakt het in- en uitladen veel minder belastend voor de rug.

Meer info vind je op www.vzug.com

Whirlpool

Paleis 11 stand 100

Ruimtelijke rust

Met Hob in hood lanceert Whirlpool haar versie van kookplaat met geïntegreerde dampkap. Afhankelijk van hoeveel kookplaten er in gebruik zijn, bepaalt de dampkap zelf haar afzuigkracht. Doordat ze in het vlak is ingewerkt en niet omhoogkomt eens ze in werking is, kan je je kookpotten makkelijk van de ene kant van de kookplaat naar de andere schuiven.

Meer info vind je op www.whirlpool.be

The post Nieuw op Batibouw: Keukens appeared first on Ik ga bouwen.