{$excerpt:n}

Bij Van Marcke staat de klant centraal, van advies tot realisatie. De marktleider in duurzame en innovatieve producten bewijst dat met oplossingen voor badkamer en verwarming binnen ieders smaak en budget. In de 16 Van Marcke Inspirations showrooms helpen adviseurs je zoeken naar de beste oplossing voor je woning. Dat gebeurt op basis van een 3D plan.

Ook tijdens Batibouw kun je in hal 7 – stand 309 bij Van Marcke terecht voor inspiratie en informatie. Naast de levensechte productpresentaties krijg je er op een originele manier inspiratie via video’s, touchscreens en projectie. Wil je diepgaand over je project praten, dan maken de medewerkers graag een afspraak met een adviseur in een Van Marcke showroom in jouw buurt.

Slimme innovaties

Op Batibouw kun je bij Van Marcke het nieuwste uit de sanitairwereld ontdekken. Dat niet alleen van grote merken, maar ook uit eigen huis. Zo ontwikkelde Van Marcke een plaatsbesparende sifon. De Smart Sifon maakt uitsnijdingen in de lades van het badkamermeubel overbodig. Zo kun je die optimaal vullen. De buissifon met een diameter 32mm is eenvoudig te installeren en moduleerbaar. Hij is zo geschikt voor elke situatie.

Verder valt Van Marcke op met de Orimono, een radiator gemaakt uit aluminium en stof. Designer Marco Taietta wilde af van de koude materialen waaruit radiatoren traditioneel vervaardigd zijn. Hij bekleedde daartoe een aluminium frame met de Japanse Kvadrat stof, vervaardigd uit natuurlijke wol met 10% nylon. De ongewone textuur van het stof geeft de Orimono een warme uitstraling. De radiator is verkrijgbaar in discrete en tijdloze kleuren zoals salie, baksteen en saffraan in combinatie met een wit frame. Daarnaast is er moderne variant in een antraciet frame gecombineerd met industriële tinten als blauw of asgrijs. De Orimono is beschikbaar in een hydraulische en elektrische versie.

Met die innovaties bewijst Van Marcke opnieuw zijn positie als de onmiskenbare specialist in warmte en water. Beide producten zijn overigens genomineerd voor de innovation tour op de bouwbeurs en zijn ook nog te bezichtigen op de Van Marcke stand in hal 5. De Orimono radiator dingt zelfs mee naar de innovation award.

In samenwerking met Van Marcke

The post Wie water of warmte zoekt, vindt die bij Van Marcke appeared first on Ik ga bouwen.