{$excerpt:n}

Aluminium leent zich dankzij zijn sterkte uitstekend voor ramen en deuren. Met zijn ruime productgamma biedt Aliplast je de esthetische oplossingen voor klassieke, eigentijdse en moderne woningen. om je woning uit te rusten met een passend aluminium profiel. Zelfs grote raamvlakken met grote overspanningen in een slank profiel zijn een vlot haalbare kaart. Ook als je droomt van een groot schuifraam – mag dat met open hoek zijn? -, een vouwwand, een gordijngevel of een mooie taatsdeur, heeft Aliplast een antwoord op maat.

Isolatiekampioen

Bijzonder aan de Aliplast-profielen is het uitgebreide kleurenpallet, waarop een standaard lakgarantie van 15 jaar geldt. Voor bepaalde kleuren geniet je van 25 jaar lakgarantie.

Naast de esthetiek hecht je ongetwijfeld ook belang aan de thermische en
akoestische isolatie van de raamprofielen. Geen probleem, Aliplast heeft enkele
profielreeksen die voldoen aan de hoogste isolatie-eisen, ze lenen zich zelfs
voor een passiefhuis.

Een bijkomende sterkte van Aliplast is dat het Lokerse bedrijf 100%
Belgisch is en het volledige productieproces van idee over het vervaardigen van
de matrijs tot gelakt profiel volledig in eigen handen heeft. Die volledige
beheersing van idee tot eindproduct is niet alleen een garantie op kwaliteit,
maar ook op een aantrekkelijke prijs.

Aan dat lijstje met troeven mag je nog toevoegen dat aluminium gemakkelijk bewerkbaar, 100% recycleerbaar en onderhoudsvriendelijk is.

Laat je voordeel berekenen

Wie echt fan is van aluminium kan het materiaal ook elders in de woning gebruiken. Voor de binnendeuren, de veranda, een terrasdak of vlakke lichtstraat. Dat bewijst Aliplast op Batibouw 2020 – bezoek ons op stand 4-242 – of ga langs bij een van onze dealers. Op de bouwbeurs stelt Aliplast overigens zijn nieuwe aluminium gevelbekleding, doorvalbeveiliging en tal van andere innovaties voor. Benieuwd? Zeker langsgaan op de Aliplast-stand.

Nog tijdens Batibouw kun je bij de dealers terecht om je voordeel op nieuwe Aliplast ramen en deuren te laten berekenen. Meer info en deelnemende dealers vind je op batibouw.aliplast.com.

In samenwerking met Aliplast.

The post Op zeker spelen met aluminium, kiezen voor Aliplast appeared first on Ik ga bouwen.