{$excerpt:n}

Totaalervaring

Hansgrohe blijft zijn reputatie trouw en heeft het nieuwe Rainfinity-douchegamma ontworpen door comfort, design, duurzame kwaliteit, intelligente functies en een maximale gebruiksvriendelijkheid aan elkaar te koppelen. Naast de PowderRain-technologie beschikt het Rainfinity-gamma over de Select-technologie, waardoor het mogelijk is met één druk op de knop eenvoudig te wisselen tussen drie straalsoorten – PowderRain, Intense PowderRain en RainStream. Dankzij de bolle straalschijven kiest u makkelijk de gewenste intensiteit van de douchestraal. De verstelbare wandaansluiting zorgt ervoor dat u kan douchen zonder dat uw haar nat wordt. Een gamma dat ook mooi oogt dankzij zijn design en de elegante kleuren die mat wit en grafiet combineren. Een totaalervaring waarin efficiëntie ook inbegrepen is. Bezoek stand 311 in paleis 7 om het ongelofelijke genot van deze duizenden microdruppels op uw huid te testen. U kunt er ook de andere nieuwigheden ontdekken van het merk dat bekend staat voor zijn voortdurende zoektocht naar innovatie.

Veiligheid eerst

Een andere innovatie van Hansgrohe is de nieuwe CoolContact-koeltechniek. Deze voorkomt dat de behuizing van de mengkraanthermostaat oververhit raakt, bijvoorbeeld door warm water rechtstreeks uit de wandaansluiting naar de thermostaatpatroon te leiden. Zo blijft de behuizing te allen tijde koel en veilig.

Prestaties en esthetiek in de keuken 

Ze heten M81, M54, M71 of M51. Allemaal nieuwe kranen met een hoge toegevoegde waarde op het vlak van prestaties, ergonomie, esthetiek én het beheer van de waardevolle hulpbron die water is. En laten we ook de nieuwe spoelbakcombinaties niet vergeten, voor een subtiele combinatie van efficiëntie en elegantie. Meer info vind je hier.

In samenwerking met Hansgrohe

The post Innovatie ten dienste van het plezier appeared first on Ik ga bouwen.