{$excerpt:n}

Thema wabi-sabi

Dit jaar staat de 30e editie van de cocoon & vtwonen beurs helemaal in het teken van wabi-sabi. Wabi-sabi is een esthetische en spirituele filosofie uit Japan die meent dat je perfectie kan vinden in zaken die net imperfect zijn. Qua decoratie betekent dit: natuurlijke, rauwe materialen, lichte kleuren en unieke meubels met letterlijk een hoek af.

Wat is er allemaal te doen?

In de hallen van Brussels Expo kan je tijdens de beurs heel wat interieurinspiratie opdoen. Voor het eerst kan je ook terecht in de gloednieuwe vtwonen village. Blikvanger is zonder twijfel het volledig gestyled vtwonen huis van maar liefst 300 m². Maar je kan er ook meedoen aan workshops, luisteren naar lezingen, en de stylisten Ozanne en Guillemine van het tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’ in levende lijve ontmoeten.

Schrijf je in en win een duoticket!

Wil jij graag een van de 15 duotickets winnen voor de cocoon & vtwonen beurs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Ik ga Bouwen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan tot en met 7 november. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

jQuery(document).bind(‘gform_post_render’, function(event, formId, currentPage){if(formId == 19) {} } );jQuery(document).bind(‘gform_post_conditional_logic’, function(event, formId, fields, isInit){} ); jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(‘gform_post_render’, [19, 1]) } );

Praktisch

De beurs loopt van vrijdag 15 tot en met maandag 18 november 2019 in Brussels Expo, in paleizen 4 en 8. Van zaterdag tot en met maandag is de beurs open van 11u tot 18u; op vrijdag 15 november is ze open tot 22u.

Geen tickets gewonnen? Niet getreurd. Tickets kopen kan hier.

The post WIN 15 duotickets voor de cocoon & vtwonen beurs appeared first on Ik ga bouwen.