{$excerpt:n}

Vloerverwarming is interessant in ruimtes waar de temperatuur constant blijft, zoals de woonkamer. Deze verwarming is dan ook goed te combineren met een warmtepomp.  Het systeem werkt immers op lage temperatuur (30 à 35°C). Hierdoor is het niet echt geschikt om bijvoorbeeld snel de badkamer op te warmen. In dat geval is een goede oude radiator nog steeds de beste keuze. Daarom ontwikkelde Radson een systeem dat vloerverwarming combineert met klassieke radiatoren. Allebei werken ze op lage temperatuur. De Ulow-E2 radiator heeft een Standby-, Comfort- en Boost-stand. Het gebruikt zowel stralingswarmte (voor een constante warmte) als convectie (voor snelle opwarming).

www.radson.com

Richtprijs: 357 euro excl. btw.

Paleis 12 – Stand 102

The post Radiator op lage temperatuur appeared first on Ik ga bouwen.