{$excerpt:n}

Zeg niet langer “prefab”, maar “off-site bouwen”. Het resultaat is hetzelfde, al heeft “off-site bouwen” niet dezelfde negatieve bijklank. Sinds de introductie van prefab bouwen zijn er immers grote stappen gezet op technisch vlak. Zo brengt het Belgische bedrijf beSteel nu een innovatief prefabsysteem op de markt: FastWall. Dit staalframe met koudgewalste profielen wordt volledig in de fabriek gemaakt. Weersomstandigheden hebben geen enkele invloed op de productietijd. De afgewerkte wanden worden in hun geheel getransporteerd naar de werf. Daar kan de woning in enkele dagen gemonteerd worden. Het afval blijft tot een minimum beperkt en de stalen frames zijn twintig procent lichter dan de klassieke versies. Ideaal dus als je een bestaand gebouwen wil verhogen. De FastWall-staalframes zijn zowel geschikt voor residentiële gebouwen als voor bouwprojecten met meerdere verdiepingen.

Richtprijs: vanaf 500 euro/mexcl. btw

www.be-steel.eu/nl

Palais 5 – Stand 220

The post Montageklare woning appeared first on Ik ga bouwen.