{$excerpt:n}

COCOON

COCOON is al sinds jaar en dag de beurs bij uitstek voor interieurliefhebbers. In de verschillende hallen van Brussels Expo kan je tijdens de beurs terecht voor o.a. interieurinspiratie, workshops en informatie over je favoriete woonmerken. Daarnaast sla je er in de Shopping Zone al je eerste kerstcadeaus in, ontdek je tijdens de showcookingsessies de keukengeheimen van de chef-koks van De Kookfanaten en stel je er je eigen moodboard samen. Redenen genoeg om een bezoek te plannen, niet?

cocoon

cocoon

cocoon

Jouw toegangscode

Met onderstaande code krijg jij op vrijdag 23 november gratis toegang tot de nocturne vanaf 16u. Print ‘m 2 keer af en laat je vergezellen door een vriend of vriendin. Scannen doe je aan de ingang. Veel plezier!

cocoon qr

Praktische info

De COCOON nocturne vindt plaats op 23 november in Brussels Expo (Belgiëplein 1, 1020 Brussel) van 16u tot en met 23u.
Meer info via cocoon.be

Beeld: COCOON

The post Ik ga bouwen trakteert: gratis naar de nocturne van COCOON 2018 op 23 november appeared first on Ik ga bouwen.